CéginfóSzolgáltatásokIngatlanokMogyoródLinkek
Vissza a találatokhoz Hivatkozási szám: H-1094
Ingatlan típusa: ház
Megye: Pest
Telek mérete: 3131 m2
Lakóterület: 140 nm
Felépítmény alapterülete: 140 nm
Szintek száma: Földszintes
Szobák száma: 5
Ebből félszoba: 1
Építés ideje: 2009
Irányár: 200.000.000,-Ft
Település: Mogyoród
Tetőtér: nem beépíthető
Pince: van
Közművek: víz, villany, gáz, kút
Fűtés: gáz (cirko), gáz+cserépkályha
Garázs: van
Ingatlan állapota: újszerű
Bővebb leírás:
BOLDOG BÉKEIDŐK HANGULATÁT IDÉZI a 2009-ben épített, csodálatos kilátással rendelkező, modern technológiával KÉSZÜLT, "KÚRIASZERŰ" ÉPÜLET. Tulajdonosai nagy álma vált valóra a 3131nm-es DÉL-Keleti fekvésú, egyedi panorámával rendelkező telek megvásárlásával és beparkosításával, rendezett erdősítésével.
Valóságos földi paradicsomot alakítottak ki a kertben a kemence és a borospince megépítésével. A házhoz több teraszos rész és étkezésre, ejtőzésre alkalmas kiülő is tartozik. Az épület fő lakrésze, mely a fő kapubejárótól jobbra helyezkedik el előszobából, egy 45nm-es terasz és kertkapcsolatos nappaliból, 2 hálószobából, konyhából, fürdőszobából, kamrából és kazánházból áll. A főbejárattól balra egy külön lakrész van, melyben konyha nem került kialakításra, 2 szobából és fürdőszobából áll. Ennek folytatásában van a garázs és a műhely.
Falazat: PHT 30-as tégla + 10cm kőzetgyapot szigetelés és 6cm téglaburkolat.
Egyedi készítésű fa nyílászárók.
Gépészet: fűtése több módon is történhet, kondenzációs kombicirkóval, cserépkályhával és vegyestüzelésű kazánnak is kialakítottak kéményt. Padlófűtéssel és radiátorral is fűtenek. Az ingatlan értékes része a 80m mély kút, melyet rá lehet kötni a lakás vízvezetékrendszerére is.
Riasztóval ellátott ingatlan.Elektromos kapu van és 2 bejárata is van az ingatlannak.A kertben esőgyűjtó tartályokat is elhelyeztek.Az épület rezsije méretéhez képest alacsony.
A nyugalmat elősegíti az is, hogy az ingatlan zsákutcában fekszik és a szomszédok távolabb esnek.
HA BÉKÉRE, BOLDOGSÁGRA, NYUGALOMRA VÁGYIK, AKKOR EZ AZ ÖN OTTHONA! Kitűnően alkalmas az ingatlan falusi turizmus működtetésére is.
Cím: 2146 Mogyoród, Fóti út 10.
Telefon/Fax: 06 28 540 110
Mobil: 06 30 280 8984
Hely:

Ingatlantípus:

Ár (millió Ft.)
-

Részletes keresõ    
Kapcsolat Nyitva tartás Nyitólap webmester