CéginfóSzolgáltatásokIngatlanokMogyoródLinkek
Ingatlant szeretne eladni?
Mielőtt irodánkhoz fordul, kérjük gyűjtse össze az alábbi dokumentumokat, amelyekre feltétlenül szükség lesz az értékesítés során:
1. Az ingatlan tulajdoni lapja
2. Tervdokumentáció és alaprajz (épületek esetében)
3. Egyéb dokumentáció (pl. egy már kiadott építési engedély, ha rendelkezik ilyennel)

A tulajdoni lap az ingatlan legfontosabb azonosító dokumentuma, amelynek adataira alapul az ingatlan adás-vételi szerződés.

A tulajdoni lapot a helyi Földhivatalokból lehet kikérni. Mogyoród és a környékbeli településeken lévő ingatlanok adatlapjai a Gödöllői Körzeti Földhivatalból (http://foldhivatalok.geod.hu/foldhivatal.php?page=PmGo).

A tulajdoni lapon tudja ellenőrizni,
- hogy mi ingatlana pontos helyrajzi száma
- hogy az Ön által ismert telekméret megfele-e a Földhivatalban nyilvántartott telekméretnek
- hogy a tulajdoni lapon pontosan fel van-e tüntetve a telkén álló háza, hétvégi háza

Ha mindezek az adatok rendben vannak, kérjük, vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztethessünk, amikor a helyszínen fotókat készítünk az ingatlanról, felmérjük az ingatlan állapotát és megállapítjuk a forgalmi értékét.

Javasoljuk, hogy tanulmányozza át honlapunkon az Önéhez hasonló ingatlanok árait. Ez nagy segítséget fog nyújtani abban, hogy megbecsülhesse, hozzávetőleg milyen árfekvésben érdemes gondolkodni az irányár kialakítása során.

Amennyiben Ön megbízást ad számunkra lakásának értékesítésére, az első lépésben díjmentesen felmérjük ingatlanát, munkatársunk összehasonlító piaci elemzést készít és ennek segítségével közösen meghatározható a reális, az adott lakókörnyezet sajátosságait is figyelembe vevő kínálati ár.

Az ár megállapítása után nagyon rövid időn belül (1-2 nap) felvisszük számítógépes adatbázisunkba ingatlana adatait, megvilágított, a település központjában fekvő hirdető táblánkra is kitesszük ingatlanát, hirdetjük saját internetes oldalunkon és más sokat látogatott oldalakon ingatlan.com, ingatlan.net stb.

Az irodánkba ellátogató potenciális vevők részére bemutatjuk és kiajánljuk az ingatlant. Előre egyeztetett időpontban elkísérjük az ügyfelet az ingatlanhoz vagy címátvételi lapon igazoltan átadjuk az ingatlan címét megtekintésre. (Kulcs kérdése? beszéljük meg)

A vevő vételi szándéka esetén irodánk ügyvédjével vagy a vevő által választott ügyvéddel előkészítjük az adás-vételi szerződést. Az adás-vételi szerződés megkötéséhez helyet és irodai hátteret biztosítink saját irodánkban. Így Önnek csupán hozzánk kell elfáradnia a személyes adataival.
Hely:

Ingatlantípus:

Ár (millió Ft.)
-

Részletes keresõ    
Kapcsolat Nyitva tartás Nyitólap webmester