CéginfóSzolgáltatásokIngatlanokMogyoródLinkek
Hitelügyintézés
Tapasztalt hitelügyintéző kollégáink és banki partnereink mindenre kiterjedő hitelközvetítéssel állnak ügyfeleink rendelkezésére. Akár irodánkban, akár Budapesten előzetes egyeztetés alapján.

Takarítson meg időt és energiát!
Ha saját maga szeretné intézni hitelügyletét, a jó döntés érdekében nem 1, hanem kb. 10 bankban kellene ajánlatot kérnie, és kivárnia az elbírálási időt. Mennyi ideig is tartana a döntés előkészítése, mennyi energia és papírmunka lenne ez a procedúra? Ha mi intézzük a hitelt, nem kell kivárni „10 banknyi” ügyintézési időt, elég lesz egyet - nálunk.

Valamely bank elutasította – de lehet, hogy mégis hitelképes?
Általában az ügyfeleket a bankban a pultnál egy frissen kiképzett munkatárs fogadja, a vén, tapasztalt rókák, akik jobban tudnak kombinálni egy-egy ügylet során – jó esetben már csoportvezetők, fiókvezetők. „Egyszeri” ügyfél viszont velük nem igazán találkozik, pedig lehet, hogy neki van meg arra a rutinja, hogy hogyan lehet egy esetleg bonyolultabb ügyletet megoldani. Ha nincs rutin – esetleg nincs hitel sem. Mit tesz a legtöbb ember ilyenkor? Másik bankba megy, és ott is érdeklődik? Hányszor hajlandó ezt valaki a siker érdekében megismételni? Hol vész el a türelem? Tapasztalataink szerint legtöbben másodszorra sem próbálkoznak. Nálunk nem is kell!

Kinek örül jobban a bank?
Minden bank abból él, hogy tőkét helyez ki, amiért cserébe kamatot szed be. Egyáltalán nem közömbös nekik, hogy adott idő alatt mennyi tőkét tudnak kihelyezni, mennyi energiát kell ehhez befektetniük, és ehhez mekkora rizikót vállalnak. Ebből kiindulva – vajon kinek örül jobban a bank? Egy hiteligénylőnek, akivel több órán keresztül kell foglalkoznia /felvilágosítás, tanácsadás, kérdések megválaszolása, papírok kitöltése, pótlások stb./ mondjuk 10 Millió forintnyi hitel kihelyezéséhez, vagy egy hitelügyintézőnek, akin keresztül ugyanannyi idő alatt akár 100 Millió forintnyi tőkét tud kihelyezni, és akitől saját elvárásai szerint összeállítva kapja az előszűrt ügyfélről az anyagot.
Tehát: Hiteligénylő =  kis bevétel, sok ráfordítás, magasabb rizikó
           Közvetítő      = több bevétel, kevesebb ráfordítás, kisebb rizikó

Hely:

Ingatlantípus:

Ár (millió Ft.)
-

Részletes keresõ    
Kapcsolat Nyitva tartás Nyitólap webmester