CéginfóSzolgáltatásokIngatlanokMogyoródLinkek
Ingatlanközvetítés
Irodánk fő tevékenysége az ingatlanközvetítés, amely a vevők részére INGYENES szolgáltatás. Közvetítői jutalékunkat az eladó fizeti az irodánkkal kötött ingatlanközvetítői szerződés alapján, az ingatlan sikeres értékesítése nyomán.

A lebonyolítás folyamata

1. Ügyfeleinknek irodánkban, számítógépes adatbázisunk segítségével mutatjuk be az elképzeléseiknek megfelelő ingatlanokat. Itt megtekinthetik az ingatlanokról készült külső és belső fotókat, valamint tájékozatást kaphatnak az ingatlan egyéb adottságairól és műszaki jellemzőiről.

2. A bemutatott ingatlanokból ügyfelünk kiválaszthatja a neki leginkább megfelelőket, ezekről térképes címátvételi listát készítünk, amit a találkozó végén átadunk. A címátvételi lap tartalmazza a kiválasztott ingatlanok címét és az eladó elérhetőségeit, hogy ügyfelünk időpontot tudjon egyeztetni az ingatlan megtekintésére.

3. Amennyiben ügyfelünk úgy kívánja, az időpont-egyeztetést is elvégezzük az eladóval és kívánság szerint el is kísérjünk az ingatlan megszemlélésére.

Egyes ingatlanok esetében az eladó irodánkra bízza az ingatlan helyszíni bemutatását. Ezeket az ingatlanokat hétköznap egész nap illetve szombat délelőtt tudjuk bemutatni ügyfeleinknek a szintén előre egyeztetett időpontban.

4. Amennyiben megtetszik ügyfelünknek egy megtekintett ingatlan, ellenőrizzük az ingatlan dokumentumait (tulajdoni lap, helyszínrajz, építési engedély) és/vagy elkísérjük ügyfelünket a helyi Polgármesteri Hivatal Műszaki Irodájába, ahol személyesen kaphat pontos információt az ingatlanról.

5. Az ellenőrzéssel párhuzamosan előkészítjük az adás-vételi szerződést, s ha ügyfelünk úgy igényli, megszervezzük helyi ügyvéd közreműködését a szerződéskötéshez.

6. Az előkészítés során az eladóval együtt megbeszéljük, hogy milyen ütemezés szerint történik az ingatlan vételárának kifizetése.
Gyakori, hogy a vételár kifizetéséhez bankhitelét kell igénybe venni.
Irodánk pontos tájékoztatást ad, hogy a hitel megszerzése milyen feladatokkal jár.

Az ingatlan megvásárlása után is igyekszünk segíteni ügyfeleinknek a helyi közösségbe való beilleszkedésben és ellátjuk ügyfeleinket hasznos információkkal.
Hely:

Ingatlantípus:

Ár (millió Ft.)
-

Részletes keresõ    
Kapcsolat Nyitva tartás Nyitólap webmester